Leunis.blogg.se

Croapt pic!

Kategori: Allmänt

Hejsan, nu så blev det väldigt sent med uppdateringen men det är för att ( nu så får ni veta hur hela min dag har varit också typ ) igår kväll så han jag inte göra några inlägg tills idag. Men i morse så fixade jag två inlägg som ni redan har läst förmodligen.
Jag hade tänkt att jag skulle skriva ett inlägg sedan när jag va i skolan men jag kom i en ganska så stor diskution med några andra i klassen (om årstider hahaha) så jag han inte med det..
Sedan efter att vi hade slutat skolan så gick jag med Linnea till läxhjälpen för tänkte att jag kunde göra klart lite läxor tills i morgon men det var inte riktigt min grej. Men medans jag väntade på min pappa som kom och hämtade mig halv sju så gick jag hem till Linnea. 
Sedan när jag äntligen kom hem efter den väääldigt långa skoldagen om man typ säger så, så satte jag mig och gjorde klart hem kunskapen.
Och nu så sitter jag här och ska fixa inlägg tills i morgon och lägga över dagend outfit bilder som jag han fota i morse i all världens hast!
 
Men vi hörs i morgon med bättre uppdatering!
 
Puss
 
Här har ni en av bilderna, fast den är beskärd så det är inte hela bilden.
 
 

När har jag tid att blogga igentligen?

Kategori: Allmänt

Jag satt precis och kollade på min statistik här och under den tiden då jag inte bloggade vilket va nästan två veckor men då hade jag fortfarande massor som läste min blogg. Eller jag va inne för att kolla om jag hade skrivit något inlägg antagligen haha. 
Men ädå jag blir så glad när ni läser min blogg! För att jag tycker att det är så kul att blogga och skriva inlägget vaejedag.
Ibland så kan det ju självklart bli jobbigt eftersom jag har väldigt mycket läxor men det brukar lösa sig ändå på något sätt haha.. Jag brukar skriva 1/2 inlägg på morgonen och 1/2 på kvällen till nästa dag. Så uppdateringen brukar gå runt rättså bra nu tycker jag nu när jag liksom har börjat igen typ. 
Men en sak som jag är dålig på, det är att fota jag har haft samma bilder här nu i typ nästan över två veckor eller något.. Men jag lovar att snart så ska jag fota igen.
Min sjärrutlösare till kameran har inte funkat för att batteriet tog slut men jag har äntligen fått ett nytt så nu så kan jag ta mycket bättre och skarpare bilder. För att jag älskar trotts allt att fota! 
Och även att redigera bilderna. Jag tycker nästan att det är lika viktigt..
 
Puss
 
 
 
 
Detta är dom bilderna som man ser mest att jag har gjort en kontrast i bilden.

Molly Sandén..

Kategori: Allmänt

Jag tänkte skriva en stor insperations källa som jag kollade på och lyssnade på jätte mycket när jag mådde dåligt.
Och jag lyssnar fortarande på den.
Det är det att jag har rätt så taskigt självförstoende, jag är inte nöjd med min kropp och jag är ful osv..
Men då hjälpte den här personen mig jätte mycket att komma tillbaka på fötterna igen, jag vet att hon har haft det jätte jobbigt själv och blev mobbad när hon gick i skolan. Men vill nu visa världen att alla är fina och man ska vara nöjd med sig själv! Tro på sig själv.
Det är Molly Sandén med hennes nya låt Freak. 
Jag älskar den verkligen och tycker att det är så starkt av henne att göra den. Hon vill visa att alla är fina precis som dom är och att man ska acceptera sig själv för den man är. 
För att oavsett hur mycket du hatar att du har en liten stortå så kommer den inte att bli någon större hur mycket du än vill. Så istället för att gå runt och tycka att din stortå är liten ocg må dåligt över den så visa den, visa hur stolt du är över hur du ser ut.
Jag vet att det är jätte svårt för att jag har själv jätte svårt att acceptera min kropp, över hur den ser ut. Men jag tycker att ni ska säga varje kväll innan ni ska somna - jag är fin som jag är, utseendet spelar ingen roll, jag är stark. Säg det varje morgon och kväll och ställ dig framför spegeln och se hur fin du e. Ge komplimanger till dig själv varje dag. Om hur vacker du är, vilken jäkla grym kompis du är, du är den finaste personen på denna jord!
Säg bra/fina saker om dig själv till dig själv varje dag så sen efter ett tag så kommer du att märka skillnad det lovar jag dig. Ditt självförtroende kommer att växa allt mer och mer för varje dag sm går.
Du ska ALDRIG sitta och tycka illa om dig själv utan va posetive mot dig själv. DU ÄR UNDERBAR!!
Och fall aldrig för grupptrycket utan kör ditt egna race och skit isåfall i alla andra. Jag LOVAR dig att den rätta kompisen kommer sen det är bara att hålla ut.
För att det är lite så att mellan 6-9 nästan det är den jobbigaste tiden i livet nästan. Det är då man förendras, man börjar hitta sig själv. Vem är jag? Och man börjar att tänka på hur man ser ut och alla andra med. Det blir kompisgäng i skolan och om man har "tur" så får man vara med i ett sådant om man "duger" men jag tycker bara att det är helt sjukt! Man känner sig ensam som att du är den enda i hela världen som känner såhär när det faktiskt nästan är var 10 person som känner exakt likadant som du gör.
Men du vet inte det. Men jag lovar dig att du är inte ensam, det finns sååååå många andra som känner precis som du gör.
Men du behöver bara stå ut, när du går upp på gymnasiet så blir det helt annorlunda, alla splitras och man glider isär från dom som man trodde att man skulle känna hela livet. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig. 
Men jag tycker att ni verkligen ska ta er tid att lyssna på Mollys låt Freak och lyssna på varje ord som sägs. Kolla även på musikvideon tycker jag. 
Hon är min STÖRSTA idol!!!