Leunis.blogg.se

Mått piss.. NO INTERNET!!!:(:(:(:(:(

Kategori: Allmänt

Okej.. Hej! Ja nu så va det ett tag sedan jag va inne här och blogga. Men det finns faktiskt två anledningar till det som har gjort att jag inte har kunnat eller orkat att blogga.
Och det är för att förr förra veckan och även i början på förra veckan så mådde jag PISS, jag mådde skit dåligt verkligen. Jag har mått psykiskt dåligt så har inte direkt haft någon ork till att starta upp bloggen och låtsas att allt är frid och fröjd. Så har bara försökt att hitta mig själv och komma tillbaka på fötterna igen. 
Men nu så mår jag mycket bättre, men alla har sina dåliga dagar right..
Men sammtidigt så har jag inte kunnat blogga för att vi har inget internet här hemma och har inte haft det igentligen på över en månad men det har blivit ännu värre nu den senaste tiden så min dator har faktiskt bara stått :(
Men nu så ska jag komma igång igen och köra så att det rycker haha...!
 
Nu så sitter jag och fixar mina naglar för mitt gamla nagellack var bortslitet så ville fixa nytt.
Denna gången så fick det bli en stilren färg som matchar med allt nämnligen beige/nude, det känndes lite höstigt och enkelt att matcha typ.. (haha jag låter som värsta modegurun! men det är bara för att jag ska ha något att skriva typ haha)
Men jag ska fixa klart mina naglar nu så vi synes senare typ. Ska fixa några inställda också om jag hinner för har lite saker att göra idag men uppdatering kommer.
 
 

KOMMENTARER:

  • ♀ THE REVOLT ♀ säger:
    2014-10-29 | 11:54:08
    Bloggadress: http://TheRevolt.blogg.se

    Varför är du tvungen att låtsas att allt är frid och fröjd? Jag brukar vara mer aktiv på bloggen då jag mår puss för då kan jag skriva av mig xD

Kommentera inlägget här: