Leunis.blogg.se

Be you're self and keep fighting!

Kategori: Allmänt

Hej på er girls (jag tror inte att några killar läser min blogg haha) jag sitter i skolan nu som vanligt och jag kollar bloggar.
Så gick jag in på nellie berntssons blogg och kom att tänkta på att hon hjälpte mig en del när jag mådde dåligt. Och jag tycker att det är jätte bra att hon peppar tjejer i Sverige till att tro mer på sig själva och näthat osv.. 
Men jag tror inte riktigt att hon har känt den känslan som dom som  mår dåligt faktiskt gör. Hon har/är modell och hon har en framgångs rik blogg och hon har massor v vänner om man tänker efter.
Och dom som knappt/ inte klarar av skolan för att dom mår så jäkla dåligt dom har inget av det! Men jag tror inte att Nellie ser det så. Från en annan synvinkel . Hon ser det  og mer som att hon har/blir mobbad mycket och blir utsatt av mycket näthat. Just för att hennes blogg har ju faktiskt blivit stor och hon är som jag 14år. 
Och hon har skrivit på sin blogg att hon har "lyckats".
Men jag tycker inte att "lyckas" är det rätta ordet för det. Jag tycker att hon har kommit långt med det hon har gjort men inte att hon har lyckats.  Jag tycker att det är fel ord för det. 
När hon skriver så så formulerar hon sig som att man har bara lyckats i livet om man är känd eller har ett stort jobb eller något som folk vet att hon/han har mycket pengar eller är känd.
Men jag tycker att det är fel!
Alla lyckas fortsätt att kämpa bara för dina mål. Om du har ET nål som är typ att du vill höja dig i något ämne eller att du ska sluta bry dig om vad andra tycker. DÅ har du LYCKATS!!! Inte att hon har en stor och känd blogg utan att du har uppnått DITT mål!

Så fortsätt kämpa nu så att DU lyckas! För att du är grym precis så som du är! Glöm aldrig det!


Så fuck everyone Else!! INGEN är perfekt! Inte en modell i världen är det!!!
Kommentera inlägget här: