Leunis.blogg.se

Outfiten för ikväll.. + kvällens planer.!

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan folket!
Idag så ska jag göra en sak som jag inte har berättat. (Jag har inte tänkt på det heller för den delen haha)
Men min farfar fyllde år i söndags också ska vi fira han nu i helgen, eller idag faktiskt! Min släkt på pappas sida ska åka på spa idag så sover vi där tills i morgon. 
Så ikväll så ska vi först gå till ett typ spa och bada och ha det gött.. Sedan mot kvällen så ska vi gå till en resturang och äta middag. Ingen av oss i släkten har varit där innan så vi har ingen aning om hur det ser ut. Det ända som är lite tråkigt med det är att det är på hallowen..:( Men men jag hade ju ändå inte direkt gått runt och hallowenat haha.. (Det var några år sedan jag gjorde det nu..)
Men jag är väldigt kluven, jag vet inte om jag ska ha med mig datorn eller inte. Inte bara för att blogga men jag vill sitta och redigera lite bilder som jag tar där och även blogga då men kanske se på en film osv.. Jag ska ha med mig kameran då och ta bilder men jag vet inte med datornn asså.. Jaja jag får fundera på det ett tag till så får jag se hur jag gör. För att jag kommer inte att blogga annars för att jag bloggar ALDRIG ifrån mobilen! Och det lär jag ju inte göra nu heller..
 
Men jag ska fota outfiten för middagen för att ska inte direkt gå i mjukisar så tänkte att jajajajjaja pallar inte skriva haha LOL...
 
Men jag ska packa det lilla jag ska ha med mig nu och fixa iordning mig lite för det ser ut som om jag precis har vaknat haha.. Men vi åker klockan tre så får skynda mig nu!
 
Tack och HEJ!
 
 
 
 

Svar på kommentar

Kategori: Allmänt

Jag tänkte svara på denna kommenatren som jag fick efter att jag hade skrivit inlägget Mått piss... NO INTERNET..

Varför är du tvungen att låtsas att allt är frid och fröjd? Jag brukar vara mer aktiv på bloggen då jag mår puss för då kan jag skriva av mig xD

Det är såhär att man har sina dåliga dagar ibalnd. Vissa mer än andra men alla hanterar det på olika sätt. När ag mår dåligt så vill jag bara vara själv och försöka tänka på allt det posetiva och tänkta framåt. Vad kommer jag att göra om 2 år eller om 10 år. Då är allt detta som händer nu bara vara historia. Men jag gillar och jag behöver vara ensam ibland för att bara få tänka och ha lugn och ro. 

Men andra pesoner kan vara HELT annorlunda som vill sitta och prata öppet och vara omgiven med massor av människor och bara sitta och prata ut. Eller sitta vid sin dator och bara få skriva ut på sin blogg om allt. Och kanske känner att en tyngd har lättat ifrån axeln. ALLA är vi olika!

Och att få vara själv och låta bloggen vila och vara själv det är så jag gör när jag mår dåligt. Och oavsett hur man hanterar det. Om det finns EN person som man pratar med så får dom andra runt om bara axeptera det för att ingen kan tvinga dig för hur du ska göra eller vem du ska prata med!

 

 

Breakfast

Kategori: Allmänt