Leunis.blogg.se

Molly Sandén..

Kategori: Allmänt

Jag tänkte skriva en stor insperations källa som jag kollade på och lyssnade på jätte mycket när jag mådde dåligt.
Och jag lyssnar fortarande på den.
Det är det att jag har rätt så taskigt självförstoende, jag är inte nöjd med min kropp och jag är ful osv..
Men då hjälpte den här personen mig jätte mycket att komma tillbaka på fötterna igen, jag vet att hon har haft det jätte jobbigt själv och blev mobbad när hon gick i skolan. Men vill nu visa världen att alla är fina och man ska vara nöjd med sig själv! Tro på sig själv.
Det är Molly Sandén med hennes nya låt Freak. 
Jag älskar den verkligen och tycker att det är så starkt av henne att göra den. Hon vill visa att alla är fina precis som dom är och att man ska acceptera sig själv för den man är. 
För att oavsett hur mycket du hatar att du har en liten stortå så kommer den inte att bli någon större hur mycket du än vill. Så istället för att gå runt och tycka att din stortå är liten ocg må dåligt över den så visa den, visa hur stolt du är över hur du ser ut.
Jag vet att det är jätte svårt för att jag har själv jätte svårt att acceptera min kropp, över hur den ser ut. Men jag tycker att ni ska säga varje kväll innan ni ska somna - jag är fin som jag är, utseendet spelar ingen roll, jag är stark. Säg det varje morgon och kväll och ställ dig framför spegeln och se hur fin du e. Ge komplimanger till dig själv varje dag. Om hur vacker du är, vilken jäkla grym kompis du är, du är den finaste personen på denna jord!
Säg bra/fina saker om dig själv till dig själv varje dag så sen efter ett tag så kommer du att märka skillnad det lovar jag dig. Ditt självförtroende kommer att växa allt mer och mer för varje dag sm går.
Du ska ALDRIG sitta och tycka illa om dig själv utan va posetive mot dig själv. DU ÄR UNDERBAR!!
Och fall aldrig för grupptrycket utan kör ditt egna race och skit isåfall i alla andra. Jag LOVAR dig att den rätta kompisen kommer sen det är bara att hålla ut.
För att det är lite så att mellan 6-9 nästan det är den jobbigaste tiden i livet nästan. Det är då man förendras, man börjar hitta sig själv. Vem är jag? Och man börjar att tänka på hur man ser ut och alla andra med. Det blir kompisgäng i skolan och om man har "tur" så får man vara med i ett sådant om man "duger" men jag tycker bara att det är helt sjukt! Man känner sig ensam som att du är den enda i hela världen som känner såhär när det faktiskt nästan är var 10 person som känner exakt likadant som du gör.
Men du vet inte det. Men jag lovar dig att du är inte ensam, det finns sååååå många andra som känner precis som du gör.
Men du behöver bara stå ut, när du går upp på gymnasiet så blir det helt annorlunda, alla splitras och man glider isär från dom som man trodde att man skulle känna hela livet. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig. 
Men jag tycker att ni verkligen ska ta er tid att lyssna på Mollys låt Freak och lyssna på varje ord som sägs. Kolla även på musikvideon tycker jag. 
Hon är min STÖRSTA idol!!!
 
 
Kommentera inlägget här: