Leunis.blogg.se

Apple failar totalt!

Kategori: Allmänt

Dom flesta här vet väll att den nya Iphone har kommit ut? Eller det har ju faktiskt kommit ut två, 6 och 6 plus. Dom verkar ju jätte bra och jada jada.
 
Men telefonen är ju nästan lika stor som en ipad!!? I framtiden så kommer väll människr gå runt med en stor ipad i örat i stället för en liten tjeck och smidig knapptelefon eller typ iphone 4-5 storlek!
6 plus är typ hälften så tunn som 5s och typ dubbelt så bred. Hahaha dom har typ failat totalt med 6 plus, den är så tunn och typ mjuk(?!) så att man kan böja den med handen! Hahaha man ba smart där apple, smart där..!
 
Apple måste ändå ha tänkt lite bra för att 6 plus är ju dom en mini ipad typ och den går inte ner i fickan också finns det inga skal till den än tror jag inte så att dom kommer att få tillvärka mini väskor som passar den som alla kommer att gå runt med! Sen när dom gör skalen undrar om dom har tänkt smart då haha för att dom är ju så tunna så att om dom inte har gjort ett skal som är gjort av järn så kommer telefonen typ att gå av om man har telefonen i bakfickan och sätter sig ner!!
 
Brb MÅSTE KISSA!!!!!
 
SÅ är tillbaka! Gud va skönt det va !!
 
Asså det är heeelt sjuukt hur stor den är!
 
Men för typ 10 år sedan när telefonen´typ kom till så skulle den bara bli mindre och mndre men nu så ska den bara vara så stor som möjligt så det är ju bara löjligt! Haha det rimmade. möjligt - löjligt!!
Men nu idag så ska alla bara ha så stor telefoner som möjligt! KÖP EN IPAD DÅ FÖRFAN!!
Det blir både billigare också får du din stora "telefon"!
 
Tack och HEJ!
 
Kommentera inlägget här: